:)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

osobný príbeh?

hm, prázdniny. Nejaké mesiace, kopec týždňov. jeden ako druhý tretí štvrtý a tak. Doma, vonku, párty, kopec, dve kopy času, možno aj viac... zbytočného. ak by som ležal a nič nerobil, bolo by to jedno.. to isté... iba pár momentov, čo mali zmysel. Ajtak nezmyselných....Neviem, zmetený? nahnevaný na neschopnosť. To fakt každý takto žije? alebo to len ja míňam čas. Mrhám tým jediným, čo mám v rukách hodnotné? aasi to najlepšie na čo som prišiel je to, že to celé nemá význam. To zobúdzanie ráno. Ten život. Žiaden som mu nedal. potrbujem význam. vidím desiatky významov v živote... no vidím stovky, väčšinu ľudí? ktorí sú iba otrokmi doby, aby fungoval systém. Ekonomické jednotky. Cítia sa fajn, bavia sa, tešia sa a ja neviem z čoho. nemám tušenie. Aj ja sa chcem tešíť. Niekedy sa mi to darí. Zobudenie je príliš tvrdé. Každý o ktorom som si myslel, že on je skutoččný a nie iba tieň čohosi. Kazdý to zničil. totálne.... na celej čiare.... Ale oni sú fajn. Len ja si nerozumiem. nikdy nerozumel snimi. Lebo som horší? lepší? asi nie... som asi iba neschopný výsť snimi... Len výsť snimi zvládam. Ísť von aby som neriešil hlúposti doma. Nanič... Ani doma nezvlládam žiť.,.. Teraz sa zato už nehanbím zato, keď ostanem pár dní doma. Hanbím sa iba zato, že ma to deptá. Tie chvíle, ktoré mali toľko významov, také čaro. Dokázalo zaplniť všetko vomne... Stratili sa v tej zmyselnosti, ktorá sa stala nezmyselnou, pretože sa otrepala o všetky tie dni, ktoré jej uberali to metafyzicko...........A tak len čaká


len po nociach sa hadam s bohom, ze by som mal dať hádam zbohom tomu všetkému, čo už je vlastne ničím.
život nie je zlý len ja si ho sám ničím...
                                                                   bene peko .dobre slohy2 .modré hory

hmm?? | stály odkaz

Komentáre

  1. som pocula,
    ze zivot je kurva...tiez tvrdenie.
    myslim,ze poslednu vetu mas vystiznu,drz sa jej!:-)
    publikované: 31.08.2009 19:04:50 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. posledná veta nie je moja ...
    mám zničený život, mám vieru.... vpodstate všetko je zničené iba myslením... teoreticky sa nemôžem mať lepšie.... škoda, že tak to nechodím....
    publikované: 31.08.2009 19:15:44 | autor: APEIRON (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Apeiron :-)
    dúfam, že tá s ktorou si prežíval tie čarovné chvíle ťa tu nečíta, lebo by si zdeptal aj ju :-) , možno sa to už aj stalo .
    Čo vlastne hľadáš, čo také veľkolepé očakávaš od života ?
    Život je jak mozaika . Veľa drobné kúsočky skladáme vedľa seba celý, celučičký život a často tú správnu mozaiku si nevieme nájsť, ostane tam na dlhú dobu iba prázdne miesto, dokonca niekedy na stálo , Ale aj tak si myslím, že tešiť sa treba aj z každej maličkosti .
    Jedno čaro sa stratí príde druhé a tak to ide dookola .
    Aj v tom máš pravdu, že často sme len otrokmi doby, rodiny, roboty, ale to tak funguje, máš rodinu ...tak máš voči ním aj zodpovednosť a musíš sa starať .Niekedy to ide ľahšie, niekedy to trošku zasekáva, niekedy sa človek cíti jak na kolotoči , alebo je to monotónny stereotyp .... ale človek má starosti vyše hlavy :))... nemá kedy uvažovať nad významom života , lebo stále o niekoho sa treba starať... a medzi tým sa ešte aj hádame, kto koho uprednostnil, či zanedbal :)
    publikované: 31.08.2009 20:42:01 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. citam mazanka,
    toto sa mi paci,to ti sem vlozim:
    "Nevite,co s vami laska udela a ani ji nemuzete ridit - to radeji vubec nezkousejte.Vse pak zkazite svym rozumem a chtenim."
    publikované: 01.09.2009 10:35:15 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014