:)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som neschpný??... Zajtra na opravnej skúške sa v autoškole rozhodne.

Pôjdem podľa svojho najlepšieho presvedčenia. Bože pomáhaj, asi som pokrytec, čo už :) Nie nie som...ja veríím...
Ou jee... Zajtra je ten deň, už zase:). Idem na skúšku do tej hlúpej autoškoly. Aby som bol presný, opravnú skúšku.. Mám stres?? Ani nie, skôr niečo ako obavu a mierne zdvyhnutý krvný tlak. čakám, kým všetci zaspia, aby som mohlo v pokoji otvoiť okno a zafajčiť poslednú cigaretu pred tým než pôjdem spať. Zajtra je ten "veľý deň". Uvidím, čo vo mne skutočne je. Možno vám to príde smiešne, veď je to len autoškola a človek musí zdolávať omnoho vúčšie prekážky, ale táto je pre mňa zatiaľ možno nie práve najdôležitejšia, ale najviac stresujúca určite. Keď som skúšku išiel prvýkrát, bolo to s pocitom, že o nič nejde. veď je to normálne ak nespravím. Vpohode. Ale zajtra tam pôjdem po druhý raz, na opravnú. Tu už nejde o to, že pohoda, spravim teraz alebo nabudúce. Už to beriem osobne. Veľmi mi to nepomáha, ak mám pradu povedať, ale snáď to zvládnem. verím si. Nič iné mi neostáva. Musím to spraviť. Uvidím:)... Zajtra dám vedieť a poviem vám ´dalšiu vec ktorá našťastie nepriamo otriasla mojím vnútrom a životom. Dobrú... Držte palce prosííím :))...

My life, my choice | stály odkaz

Komentáre

  1. :)) ajoooj
    držím pršteky, ja som to absolvovala minulý týždeň xi a straaašne som sa bála, no nakoniec to nebolo také zlé, aj keď mi 2x zdochol motor a na stopke som zamrzla hm ;) a vôôôbec mi to nepríde smiešne, naozaj :) drž sa!!!
    publikované: 30.05.2007 23:17:47 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak ako? :)
    publikované: 31.05.2007 08:50:21 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  3. verím, že
    si si pána "zeleného" predstavil tak, ako som Ti radila... a verím, že kartičku s názvom VP máš istú:)))))
    publikované: 31.05.2007 12:45:16 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014