:)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ste smiešny

Ste smiešni, ja som smiešny, všetci sme smiešni. Utekáme za životom, tvárime sa že hľadáme šťastie. Ale viete čo ? Poviem vám tajomstvo. Nehľadajte ho.
Viete čo ? Ste smiešni, ja som smiešny, všetci sme smišni. Utekáme za životom, tvárime sa že hľadáme šťastie. Ale viete čo ? Poviem vám tajomstvo. Nehľadajte ho. Šťastie je vrchol. Extrém po ktorom už nič viac dosiahnuť nemôžete. Ste na vrchole kopca a cesta vedia už len smerom nadol.... Ak máte dušu pokojnú a mysel otvorenú, občas prejdete cez búrku a mierne mrholenia po ktorých slnko vychádza budte radi, ste na tej najlepsej ceste za správnym životom. Vravíze, že ste otrokmi práce a stresu, tak sa vam smejem ešte viac. Patríte do asi 40% slepej populácie, ktorá ide, derie sa dopredu a pracuje no nevie na čom, kam vedú ich kroky... Jednoducho idú... A význam života ? Na konci života tistiť, že vobec nežili. Tak sa hnali za šťastím, utópiou, boli zaslepený a neostával im čas na nič.. Všetko uletelo do prázdna. Každý deň chodím medzi ľudí a vydím tie tváre, ťažko inteligentných ľudí, ktorí sa utopili v budúcnosti a niet im záchrany. Hoďte im niekto koleso, aby sa na cvhýľu zastavili a rozmýšlali.

My life, my choice | stály odkaz

Komentáre

  1. šťastie
    Tvoj vlastný pocit, alebo len náznak poeta...lebo máš pravdu..len je to horšie s jeho realizáciou...byť človekom a šťastným...niekedy nám stačí málo, prečo potom chceme všetko?????
    publikované: 22.04.2007 17:19:25 | autor: vikina (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nesuhlasim
    ze stastie je vrchol... ehm... zivot ubieha po sinusoide...kazdy to mame tak... strieda sa nam stasticko s nestastickom... a to pachtenie, hmmm, je to slobodna vola, kto chce sa pachti, kto nechce sa nepachti... mame to vo svojich rukach!...:)))
    publikované: 22.04.2007 18:48:54 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  3. : )
    Takže poet ? :D Necítim sa tak.... btw.. Moje umelecké schopnosti písania su na tom dosť biedne, ale vari má právo na písanie len ten, kto to vie?. Kaslem.. Keď mám čo povedať tak to poviem
    ....
    Ale k veci... Stačí nám málo, ale keby sa svet uspokojil s tým málom čo má a a nešiel ďalej, kde by sme boli ??... Neboli by telefóny ani internet, telku by nemal kto vymyslieť, načo by nám boli všetky tieto veci ?? Dá sa žiť aj bez toho....Človek musí robiť, stále...Možeš makať a posúvať sa dopredu, alebo sa na všetko vykašleš a budeš upadať niekam do prázdna...... Buď ideš dopredu, alebo dozadu... Nikdy neostaneš na mieste, možno ak zastavíš čas :)
    publikované: 22.04.2007 18:49:19 | autor: APEIRON (e-mail, web, autorizovaný)
  4. __??__
    Hmm..... Ale ajtak súhlasiš..Keď si štastná, tak ti už lepšie nebude... Nemáš kam vyžšie... A je na každom, či bude riskovať šťastie, alebo bude hrať na istotu, ktorá nie je až tak zaujímava....
    A s tou sínusoidou, nie je to tak jednoduché...Vzorec nejestvuje....
    publikované: 22.04.2007 18:58:49 | autor: APEIRON (e-mail, web, autorizovaný)
  5. !!!!-?-!!!!!
    ale mas kus pravdy, ale vzorec, ci ako to pomenovat, to bude dane, vzorec=osud, neni clovek len stastny a len clovek nestastny, istota ta nepohana dopredu, ona ta ubija ale tie dva extremy, tie robia s nami divy, tie su nasim kompasom...a vlastne len ked sme v extremnosti dokazeme sa viac sebapoznat, sam v sebe myslim
    publikované: 30.04.2007 21:54:18 | autor: slnecnica (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014