:)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som neschopný, nespravil som opravnú skúšku v autoškole :D

Som neschopny a už aj s tym zmiereny. Nám slov. O tom ako sa teraz cítim ani nejdem radšej písať. Neabsolvoval som opravnú skúšku.
Som neschopny a už aj s tym zmiereny. Nám slov. O tom ako sa teraz cítim ani nejdem radšej písať. Neabsolvoval som opravnú skúšku.
Ak poznáte niekoho, kto to posral ako ja, tak mi pleease dajte vedieť. Možno sa budem cítiť lepšie, ale skôr ani nie....Všetko sa začalo tak pekne. Týpek zaparkoval a vymenil sa so mnou. Naštartoval som. Motor zdochol. krátko som mal kľučik v druhej polohe. Zahrešil som a až potom mi došlo, že som to nemal robiť. Myslím, že som ju tým urazil, alebo naštval. Teraz si nie som istý. Jediné, čo viem je, že mi vybrala dosť hlúpu trasu. No nevadí, veď mám vedieť šoférovať všade. Pekne som si išiel, dával prednosť v jazde a kontroloval značky ako nikdy... Nemal som žiaden problém. Raz sa mi síce pohlo na červenej auto do zadu, ale keď sa mi pozrela policajtka na nohu, bola už na brzde. Žiadnu chybu som nespravil až do chvýle, keď som mal odbočiť do ľava na semafore a keď som sa uvedomil, čo nechápem čo sa stalo, pretože som bol úplne vpohod, nemal som kam odbočiť, lebo prerušovaná čiara tam už nebola. Zmenila sa na plnú, mrcha jedna:). Ja by som aj pokračoval, lebo tam nikto nebol a dúfal som, že si to nevšimne policajtka, ale inštruktor mi povedl aby som šiel rovno.. No skvelé, pomyslel som si a myslím, že zase zahrešil. A tak sme šli ďalej, tváril som sa akoby sa nič nestalo a pokračoval. Pekne som došiel do autoškoly. vypol motor a čakal na verdikt. Spýtala sa, či viem akú chybu som urobil. Prikývol som. Choď do triedy a čakaj povedala. Takk som sa tam pobral a čakal na svoj verdikt. Prišiel policajt a začal diktovať tých, ktorí neuspeli... ten, ten, ten, táá a tak ďalej až povedal moje meno.. Keď som to počul, myslel som, že asi snívam. To predsa nemôže byť pravdda. veď nie som až taký hlupák, primitýv a neschopnejší ako nejaký cigáni, ktorý robia skúšky na prvý raz. A potom mi to došlo. Uvedomil som si krutú realitu. SOM !!!! .. Dohodol som si ďalší termín a čakal na ostatných, aby som zistil, s kým môžem ísť busom. Oni došli, pokecali sme, ponadávali na všetkých ktorí spravili:), pogratulovali im a čakali a išli domov.... Autoškola bola a ešte aj je, moja najvačšia skúška, za čo sa dosť hambím, ale už neriešim.... Má to aj výhodu, popri tých všetkých nevýhodách a nervou, ktorými ja, taká psychicky labilná osoba musím prejsť a to, že som stretol a spoznal veľa skvelých ľudí, ktorých som si obľúbil:D... Keď tam pôjdem nabudúce, už nebudem jede vystrašený chlapec medzi toľkými ľudmi... Pokecám s kamarátmi, zabavíme sa pri tom asi trojhodinovom čakaní na jazdu... Keď mám pravdu povedať, celkom sa teším na opravnú, aj keď to je ťažký útok na moje sebavedomie, ale v živote ma čakajú skúšky, pri ktorých bude táto autoškola nič :)... Tak to je asi všetko.

My life, my choice | stály odkaz

Komentáre

  1. Ak poznáte niekoho, kto to posral ako ja, tak mi pleease dajte vedieť.
    davam o sebe vediet :)) aj ked ja som radsej na skusku ani nesla ..
    publikované: 31.05.2007 14:27:48 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nechapem.
    Ty si nešla na opravné, alebo si nešla ani prvykrát na skúšku?????
    publikované: 31.05.2007 14:34:50 | autor: APEIRON (e-mail, web, autorizovaný)
  3. joj
    to mi je ľúto, ale veď sa hovorí "do tretice všetko naj" ;)
    na skúškach sme mali babu, ktorá ani na tretíkrát neurobila testy a aj moja kolegyňa robila jazdu na tretíkrát a pritom je nadpriemerne inteligentná, takže klídek...nemusíš byť primitív :) a ďalšia kolegyňa sa na to ani nechce dať, pretože si tiež myslí BV, že by to nezvládla a ja mám v rukách (teda budem mať, som čakateľka) ďalšiu možnosť sebadeštrukcie...a to nehovorím o iných ľuďoch, ktorých by som mohla ohroziť :/

    pred skúškou z autoškoly som mala aj ja rešpekt a pritom to bola moja cca 60 skúška ;) nech sa podarí aj tebe! zvládneš to ;)
    publikované: 31.05.2007 14:36:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. nesla som ani na prvykrat na skusku
    jazdy stacili. instruktor by ma zabil len by som sa na skuske k autu priblizila :))

    ergo nie, nie si najneschopnejsi .)
    publikované: 31.05.2007 14:36:45 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  5. sú aj horšie veci :)
    napríklad ak sa tá skúška nepodarí nikdy. môj otec nemá vodičák, inak je to normálny otec
    publikované: 31.05.2007 14:42:46 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no, po dnesnej stresujucej jazde este tento clanok :) :( anyway drzim palce na treti pokus..a sak ked ich moze byt nekonecno.. :)
    BV, dala si 10 litorv na vodicak a nesla si na skusku, spravne chapem?
    publikované: 31.05.2007 14:47:35 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  7. presne tak camelle, spravne chapes :)
    spolujazdci, spoluobyvatelia aj moje vlastne telicko su mi drahsi nez 10 litrov .. bol to proste .. blbz napad, treba si vediet povedat aj, ze na to clovek nema :)
    publikované: 31.05.2007 14:48:54 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  8. zaujiamve, takato moznost by ma teda nenapadla :)
    ja zrejem o ten vodicak budem bojovat, az kym vysilena nepadnem..
    publikované: 31.05.2007 14:52:29 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  9. vsak podla toho ako ta poznam
    nie je dovod, aby si ho nedostala :)

    ibaze .. ja som ako ten doktor vo evsnicke .. vsade sa kocham xD

    publikované: 31.05.2007 14:53:32 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  10. :))
    Takze. Dakujeeem :)) Vám všetkým. Ani neviete, ako ste mi teraz zlepšili náladu. Ja osobne tvrdím a stále som aj tvrdil, že nezáleží na tom, kedy tú kartičku dostaneš. Ale ako sa správa na ceste, keď už ten vodičák dostane.
    a tiež sme každí jeden iný. niekomu stačí pár jázd a vie jazdiť, iní pritom môže potrebovať petnásť, alebo dvadsať. Každí má na to aby to zvládol....
    Takže bratislavitae premisli si to. Daj si kondičné jazdy a keď sa budeš na to cítiť, tak to skús. To je moja rada... Veď na absolvovanie skúšok máš rok....Veľa šťastie všetkým, ktorí robia vodičák :)))
    publikované: 31.05.2007 15:07:32 | autor: APEIRON (e-mail, web, autorizovaný)
  11. ale ja to stale premyslam apeiron :))
    raz to na mna snad pride :)

    a drzim palce .)
    publikované: 31.05.2007 15:08:33 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  12. hmm, ziadne strachy
    kamos robil tiez na treti krat. byva to rozne. mna pustili s dvoma kiksami. typek este aj do sanitky nabural a pustili ho. niekto smikne na oranzovu a leti. takze v pohode
    publikované: 31.05.2007 18:52:14 | autor: gemini (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Smola
    Proste smola... vsetky testy co som doteraz robil som spravil najmenej na 53... avsak pride skusa a hop 49...
    Clovek sa boji jazdy a nespravi test...
    publikované: 16.10.2008 11:24:08 | autor: Heaven (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. mamrd
    kamarat tiež nespravil stale autoškolu už mal 5 x opravne a stale nič .. kurz zacal 14.7 2008 :D
    publikované: 22.04.2009 16:34:27 | autor: marek (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. ani ja
    nazdaar pridavam sa ani ja som dnes neurobil prvy termin nedal som prednost tschuss
    publikované: 27.11.2009 14:07:32 | autor: waisko (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. pice tam
    tez sa k vam pridavam dnes opravne a bol som pici... ten stres neprajem nikomu... 3krat to musim spravit...drzte my palce pls:)
    publikované: 01.12.2009 22:11:27 | autor: wladisss (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. uz 3.krat!
    prvy krat : brutal policajt, vonku prsi, som v brutalnom strese -> nedala som prednost -> von

    druhy krat : auto (v ktorom som nikdy predtym nesedela) s vyskakujucou prevodovkou, ktora ma zdrziavala na krizovatkach -> nestihla som prejst na zelenu, presla som na zltu -> von

    Absolvovala som teda 2 skusky, ani jednu som nespravila. Mam uz len jednu sancu. Dnes som sa dozvedela, ze auto, na ktorom som robila skusku naposledy, sa POKAZILO. Teda skusku som skladala v jednej kope srotu (preto ta prevodovka mi nikdy nezaradila jednotku). Policajt ma pochvalil za dobre ovladanie vozidla a vynaliezavost v extremnych situaciach, ale bohuzial, presla som na zltu. Co mam robit? Uz mi viaceri povedali, ze chodim do najhorsej autoskoly v PO (vacsinou viac ako polovica uchadzacov o vodicsky preukaz skusku nezlozi). Mam poslednu moznost a uz som zufala, pretoze so soferovanim problemy nemam. Oplati sa ist robit skusku do inej autoskoly? Poradte mi, prosim, ak poznate a-skolu, kde pri skuskach uspeje viac ako polovica uchadzacov. vdaka :/
    publikované: 12.05.2010 17:45:03 | autor: dandy (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. viem ako sa citiš:/
    mne sa dnes nepodarilo spravyt cvičisko:/ sakra fukal vietor,tak dali preč tie palice z kuželou aby boli stablnejšie a nepadali.ja som stale trenoval s palicami, na ktore som bol zvyknuty a potom som mal problem,dotkol som sa kužela a skončil som,dnes si idem dohodnut nahradny termin...
    publikované: 09.11.2010 11:55:41 | autor: Matis (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. tak stáva sa v poho :)
    kamoš robil na 4x :).. ja som spravil na prvý krát bez najmenších problémov.. ale ako som ho dostal som založil do šuflíka a viac akosi nejazdil (nie že by som nechcel a nie že by sme nemali CAR ale to je na dlhšie vysvetľovanie).. dostal som sa k tomu až keď som si teraz kúpil vlastné a poviem že to po tých rokoch bolo ako prvý krát v autoškole, možno ešte horiše.. lebo už vedľa mňa nebol nikto kto by mi stlačil pedál v prípade núdze :P (ale tak musel len zakričať, zasa sám som sa zo začiatku nepustil na cestu) ale tak už je to celkom v poho.. hlavne sa netreba vzdávať!! všetko ide keď sa chce..
    publikované: 09.11.2010 20:30:09 | autor: pamp (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. nie si sam...
    hm je nas asi viac ktory nespravili opravnu skusku....ani neviem kde som spravila chybu...hovori sa ze do tretice vsetko dobre no mam taky pocit ze ked sa nedari dva krat tak ani treti....teraz musim cakat a zazivat cele stresy zas a znova...
    publikované: 11.11.2010 12:34:32 | autor: simona (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. nie ste sami ludia
    13.12. som nespravil skusku a necakal som ze to bude autocvicisko co ma dodrbe.... Ale stalo sa dnes idem dohodnuť dalsí postup... Snád sa to podarí
    publikované: 15.12.2010 10:18:38 | autor: alone_r (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. ani ja
    8.2.2011 som nespravil na prvy krat. test 55 bodov, parkovanie dobre,jazda pekna len v tom strese som zazmetkoval a na svetelnej som sa otocil.a teraz neviem ci ten stres nebude vacsi ak si budem musiet davat viac pozor.
    publikované: 08.02.2011 15:39:50 | autor: jankra (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Nic si z toho nerob
    Poznal som cloveka, ktory dvadsat rokov robil profesionalneho vodica v Europe, prestahoval sa do Kanady, musel si obnovit vodicak, a podarilo sa mu to na treti krat.
    O dva roky budes kamaratom pri pive rozpravat o celej veci ako o humornej prihode - mozno o rok..
    publikované: 08.02.2011 17:11:21 | autor: Utesitel (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. pomoooc
    mali ste aj ustnu skusku z konstrukcie????lebo tej sa bojim najviac.
    publikované: 24.03.2011 15:14:42 | autor: pato (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. :-)
    no ja sa chystam akurat na druhy pokus urobit jazdu.Test som mala na plny pocet,cvicisko super a otazky z konstrukcie tiez v pohode.Naraz sme sli na jazdu kde mi do cesty vbehol mlady chalan,samozrejme mi s brzdenim musela pomoct instruktorka (nebola to moja chyba);moja chyba bola,ze som sa nepozrela do spetnych zrkadiel pri preradovani sa do pruhu:-/ smola...vobec som si neverila a to je prave chyba ale treba vediet ze v zivote pridu aj horsie veci a toto si netreba az tak ukladat do hlavy...
    publikované: 03.04.2011 20:58:46 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. mne chýbal 1 bod
    takže až na 2. pokus :D hehe
    publikované: 04.04.2011 08:29:27 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Nespravila domu vodicky
    Pytam sám jeden nepravim vodicky ani na třetí krat aky je postup Teraz domu zvolila kužele dostaneme este sancu
    publikované: 18.01.2013 18:16:54 | autor: Dana (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. pobabrana jazda
    no ja som dnes nezlozila druhu opravnu skusku som z toho na nervy..tak dobre mi to slo ale pri odbacani zo stopky som sa nepozrela do lava ci nieco nejde a vbehlo mi tam auto,,chodila som cez tu krizovatku predtim 100krat s instruktorkou no aj tak som spanikarila v takej hluposti ze to doteraz nedokazem pochopit..ale stres robi svoje..uz teraz ma klepe na 3 opravnu skusku lebo si uvedomujem ze to bude posledna..poviem iba na zaver ze je MAXIMALNE svinstvo ze si to ziak musi na 4krat platit cele od znova,,malo sa platit len za kolky a jazdy kondicne..kurz ma vysiel zo vsetkym okolo toho dokopy vyse 500€ co su na nase pomery na SK velke peniaze a je to fakt nespravodlive no co uz zivot ide dalej..tak vam co ste nespravili prajem aby ste to na druhy krat zvladli a hlavne ten stres nech vypustime von oknom v aute ;)
    publikované: 03.02.2014 11:06:12 | autor: Martina (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. :(
    Mňa čakajú skúšky na budúci týždeň, mojim problémom je však to hlúpe parkovisko...Som prosto žena, i keď nie blond, ale na šoférovanie asi nemám gény...I inštruktor vraví, že to čo neviem pochopí i mentálne zaostalý, ja sa tak necítim ,ale asi som...
    publikované: 02.10.2014 00:14:01 | autor: Tereeza (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Nespravila som jazdu
    Dnes mi to pri jazde nevyšlo, lebo som sa vraj málo dívala a obzerala sa za jazdy a nezastavila na križovatkach. No a načo by som tam mala zastavovať, ked tam nebola stopka, ani žiadne auto? :D no nechápem. Teraz sa strašne bojím tej opravnej :((((
    publikované: 16.12.2014 16:24:13 | autor: Michaela (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Miška
    upokoj sa..prijmi prehru..ver-že budeš úspešná..
    podarí sa,viem..
    nemíňaj energiu na otázky typu:
    Prečo ja..??
    Som debil..??
    a
    nehovor:
    Ja to nespravím..
    presvedči samu seba-a-budeš víťaz..!!
    nie si sama..aj moja vnučka pôjde na opravnú v januári..
    nech sa darí
    publikované: 19.12.2014 19:22:27 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Nevydalo
    Dnes som bol na opravných skúškach a nespravil som jazdu neodbočil som doľava ako komisár vyžadoval bol tam zákaz odbočenia ale pre nakladné vozidlá stres som ani nemal a predsa som to pokazil mám už len posledný pokus a som na nervy teraz všetkým prajem aby to vyšlo.
    publikované: 31.12.2015 18:59:55 | autor: Emil (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Pisomne testy
    Ahojte, asi sa tu nenajde nikto, kto nespravil pisomne testy ani na 3-krat. Nesadla som si ani za volant - oh yeah! Ucila som sa cely den... Z testov som mala vo vacsine 55 bodov. Vytiahla som si test, s kyorym som si nebola 100% ista A samozrejme znovu 49 bodov. Je to neskutocne ponizenie. Neviem akym sposobom sa ma clovek este pripravit? Krizovatky ovladam, dopravne znacky tiez, ale... Jednoducho niektore otazky boli asi zakerne a mala som na ne "stastie". Kiez by som nebola jedina, resp. Asi niesom, ale ti co pochybili podobne su asi ludia co nevedia citat (?) mozno ani ja neviem citat (?). Nerozumie tomu uz. Pravda bude niekde medzi stastim na lahke otazky a mojou nezodpovednostou (pretoze-ucila som celkom dlho, ale nie vsetko)
    publikované: 12.01.2016 10:02:07 | autor: Ahojte (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. skuska na 3x - neprospela
    Mala som vcera 3 skusky. prvy krat mi chybal jeden bod, druhy krat skusky 55 ale na slalome si policajt zmyslel ze ked som sa dotykala dverami o kuzel ked som vystupovala, ani som ho nezvalila ani nepresla po nom ...len sa dvere dotkli kuzela ked uz som bola vonku z auta- druhy krat neprospela. Na treti krat slalom v pohode , konstrukcia v pohode. jazda...Na jazdu na skuske mi dali ine auto. Samozrejme s inou citlivostou spojky. Hned mi to zdochlo ked som sa chcela pohnut. Potom druhy krat. cize na 3x - neprospela.
    Policajt si ma este pekne podal a zdrbal ma ako male dievca ze je jedno ci som sedela v tom aute ze vodic by mal jazdit v kazdom aute. Nemam slov, cele zle nespravodlive chce sa mi zvracat...A este ked som mala poslednu oficialnu jazdu tak mi insturktor povedal ze viem jazdit tak ako kazdy iny vodic tam vonku ..ale ze policajtovi to stacit nebude, ale ze ked chcem tak mi to vybavi za 100e.Nedala som ich. Z 27 ziakov urobili konecnu skuske len 7.. Tak asi takto funguje dnesna policia a autoskoly. Nahanaju si peniaze za skusky a extra hodin jazdy ktore su vazne drahe...Mala som samozrejme aj tie kedze skusky su kazde 4 az 5 tyzdov v Prievidzkom okrese. A policajt ma este zdrbal ze som si mala dat este viac jazd, kedze neviem ani len nastartovat a pohnut sa. Co je hlupost.
    publikované: 16.11.2016 13:08:11 | autor: Anna Karalova (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. skuska
    ahoj,nic si z toho nerob, ja som 1x urobila vsetko na 100% okrem jazdy. Konecne po nervoch, ktore som zazila, som sadla do auta, a mala som vyjst z Kauflandu z parkoviska, zial, nevysla som takze po 3sekundach som skoncila :). Tak som sa mesiac snazila a cvicila a cvicila, instruktor mi povedal, ze soferujem ako profesional, ale nestacilo to na 2 skusku, pretoze som isla podla prilis staticky, lebo som v meste pouzila len 3 rychlosti, ale nic som neporusila, ale isla som na obrubnik, a podla neho som nepozrela vcas do zakruty, ale az ked som bola v zakrute do prava, tak ma zdrbal, ze vobec neviem soferovat a mam vela cvicit, a tak idem na 3 skusku a bojim sa, lebo som rezignovala a vsetko co sa tyka soferovania ma obtazuje a vadi. Manzel mi hovori, ze mi kupi auto, ale ja auto nechcem, nemam v tomto istotu, beriem vodicak, ako nieco co mozem pouzit vtedy, ked je nejaky problem, a musim ho riesit - nemocnica, uraz, choroba alebo iny zavazny problem, inak rada chodim autobusom :). Tak nejak
    publikované: 27.02.2017 09:19:36 | autor: everlin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014